lördag 16 februari 2008

Dag 7 och 8

Torsdag var ännu en dag på stan. Träffade Said på Starbucks, promenerade till en indisk buffé, och sen testade vi på en arkadhall. Det var grymt. De flesta spelen handlade om musik, dansa till musik, scratcha som en DJ, spela gitarr, trummor och ett spel som skulle väl representera något slags piano. Said var bäst på allt. Snabb som fan är han.

Igår började vi med en runda på stan igen för att sen möta upp Gustavs kompisar David och Claudianna. Vi åt middag på en thairestaurang (jag försöker äta från så många olika länder som möjligt, nu är vi uppe i sju), och fortsatte sen till en klassisk japansk studentpub. Där satt man på golvet och drack öl för 9 kronor. Det var ett riktigt bra sätt att starta en fylla.
De skulle hem tidigt så vi bestämde oss också för att ta sista nattåget hem. All trafik slutar gå mellan ett och fem på natten i Tokyo, varje dag. Så det är alltid ett val. Åka hem tidigt eller vara ute hela natten.
När vi satt oss på tåget får Gustav ett mail från Said (i Tokyo smsar man inte, man mailar. Jag fattar inte grejen). De sitter tydligen på en häftig bar och han vill att vi ska komma dit.
Vi gör självklart det två män i vår ålder måste göra. Hoppar av tåget och möter dem på en fantastisk röd plyschbar (som du kan se bilder på här). Sedan fortsätter vi till en karaokebar. Äntligen ska jag få sjunga.
Vi sitter där till halv sju på morgonen och det är otroligt kul.
Hemma vid åtta och nu ska jag försöka bli lite mindre bakis innan vi ska på födelsedagsfest ikväll.

1 kommentar:

Said Karlsson sa...

Ja det var en väldigt fin kväll!
Min hals är fortfarande lite öm efter skönsången.
Synd att du lämnat tokyo nu :(