torsdag 21 december 2006

Igen. Igår var vi på Sticky och återigen kommer en person fram, en kille den här gången, och frågar snällt om han får ta ett kort på mig tillsammans med sin kompis. Jag undrar varför, och han svarar att han tar kortet först och så säger han vem jag är lik efteråt (?). Nu börjar det bli lite jobbigt faktiskt. Så jävla lika är vi väl inte, eller?

Det var en fantastisk kväll igår dock. Martin är tillbaka från sin Europaresa, så han, jag och Pernilla tog en riktig svängom. Det började lite krasst på Sticky med massa hårdrock och jobbigheter, men efter nån timme tog popen över som vanligt och vi var vassast på dansgolvet. Vi fortsatte dansa efter de tänt lamporna, Djn fortsatte på vårat spår och slängde på den härliga Brucedängan Born to run ända tills vakterna började göra det där "fingret över halsen" tecknet, då fick han stänga av. Vi fortsatte sjunga och dansa ändå. Hanna och hennes vän som också var där fortsatte till Bryggeriet. Vi gick hem, glada i hågen.
Det var lite jobbigare vid halv sju imorse när alarmet ringde. Det var väl därför jag inte gick upp förrän halv åtta.

Snart är det jul och snart är det Tranås. Det betyder mycket mat och min syster eviga tjat om att det bara får spelas julmusik under julen. Jag ska ta med mig Bright Eyes julskiva och se vad hon säger. Man kan inte gå en hel helg och bara lyssna på julmusik. Man blir galen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej gubben, ville bara titta in på din nya blogg och säga hej. Jag är ledsen men du är faktiskt lite lik unge herr Osbourne.
You can change your blog, but you can't change who you are or who idiot-celebrity you are a lookalike of my friend... ;P

Caravaggio sa...

Haha weird. Jag kan trösta dig med att jag inte ser någon likhet. Själv brukar jag bli tagen för spanjor..